Quantcast
Channel: فراگستر
Viewing all articles
Browse latest Browse all 553

جدیدترین قابلیتهای اتوماسیون –توسعه امکانات مدیریت پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط

$
0
0

در این قسمت از مجموعه آموزشهای قابلیتهای نرم‌افزار اتوماسیون کسب‌وکار فراگستر به بیان قابلیت جدید مدیریت پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط پرداخته‌ایم.

سرفصلهای اصلی این آموزش در زیر آمده است. با کلیک روی هر عنوان بصورت سریع به اون بخش از مطلب منتقل میشوید.

الف- مدیریت دسترسی پیوست‌ها

ب - مدیریت دسترسی نامه‌های مرتبط

ایجاد مجوز کاربری جهت تعیین دسترسی به پیوست ها و نامه های مرتبط

 

الف- مدیریت دسترسی پیوست‌ها

همانگونه که می­دانید کاربران می‌توانند در هنگام ایجاد نامه و یا در هنگام ارجاع نامه‌­هایی که در اختیار دارند بر روی نامه، فایل (های) پیوست قرار دهند. سامانه به نحوی توسعه داده شده است که کاربران دارای دسترسی، این امکان را داشته باشند که برای پیوست‌­هایی که خود بر روی نامه قرار می­دهند؛ دسترسی تعیین نمایند. تا در صورت لزوم و صلاحدید آن پیوست (ها) برای همه گیرندگان ارجاع آن نامه (بر اساس شرایط تعیین شده که در ادامه عنوان خواهد شد) قابل دسترس نباشند.

 

سوال: چگونه برای نامه های که دریافت کردم پیوستی قرار دهم و برای سایر کاربران جهت دسترسی به آن پیوست محدویت تعیین کنم ؟

پاسخ: برای تعیین دسترسی و محدودیت بر روی پیوست­‌هایی که در هنگام دریافت نامه در کارتابل می‌خواهیم به نامه اضافه کنیم، کافیست مشابه روش قبلی نامه را باز و سپس وارد زبانه پیوست شویم، بعد از بارگذاری فایل (های) مورد نظرمان بر روی گزینه "دسترسی" کلیک می­‌کنیم.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-1.jpg' attachment='79678' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-16iil4t' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

شایان ذکر است گزینه "دسترسی" صرفاً برای کاربران دارای مجوز (مجوز تعیین دسترسی در ادامه مطلب معرفی گردیده است) قابل دسترس خواهد بود. با کلیک بر روی این گزینه فرم "دسترسی به پیوست نامه" در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت. این فرم شامل امکانات ذیل خواهد بود:

 

  1. تعیین دسترسی از فهرست گیرندگان قبلی

برای آنکه بخواهیم پیوستی که اضافه می‌کنیم از فهرست گیرندگان قبلی ارجاع نامه در اختیار همه نباشد، کافیست بر روی دکمه "کلیه گیرندگان قبلی ارجاع" کلیک کرده تا تمامی گیرندگان ارجاع نامه به فهرست ذیل اضافه گردند سپس از فهرست ایجاد شده مشخص کنیم پیوست جدید نامه (که جدیداً اضافه کرده­‌ایم) برای کدام یک از گیرندگان ارجاع نامه قابل دسترس نباشند.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-2.jpg' attachment='79679' attachment_size='full' copyright='always' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-sv5jkt' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

  1. تعیین دسترسی به پیوست فقط در سازمان جاری (کاربر ایجاد کننده پیوست)

در صورتیکه بخواهیم پیوستی که اضافه می‌کنیم صرفاً در دسترس کاربران سازمان خودمان باشد. (چه کاربرانی که قبلاً ارجاعی از نامه گرفته‌اند و چه کاربرانی که بعداً ارجاعی از آن خواهند داشت) کافیست بر روی دکمه "فقط سازمان جاری" کلیک کرده تا ردیف سازمان جاری به فهرست اضافه گردد. در این صورت پیوست نامه در صورت ارجاع نامه به خارج از سازمان جاری، در اختیار کاربران دیگر قرار نخواهد گرفت.

  1. تعیین دسترسی به پیوست فقط در واحد سازمانی جاری (کاربر ایجاد کننده پیوست)

در صورتیکه بخواهیم پیوستی که اضافه می‌کنیم صرفاً در دسترس کاربران واحد سازمان خودمان باشد (چه کاربرانی که قبلاً ارجاعی از نامه گرفته اند و چه کاربرانی که بعداً ارجاعی از آن خواهند داشت) کافیست بر روی دکمه "فقط واحد سازمانی جاری" کلیک کرده تا ردیف واحد سازمانی جاری به فهرست اضافه گردد. در این صورت پیوست نامه در صورت ارجاع نامه به خارج از واحد سازمان جاری، در اختیار کاربران سایر واحدهای دیگر قرار نخواهد گرفت.

  1. عدم تعیین محدودیت برای دسترسی به پیوست نامه

در صورتیکه هیچ دسترسی برای پیوست نامه تعریف نکنیم، عملاً هیچ محدودیتی برای دسترسی به آن تعیین نکرده­‌ایم. البته هر کاربر (دارای مجوز) می­تواند بعداً نیز به نامه­‌ای که در آن پیوستی اضافه نموده رجوع کند و مشابه روشهای ذکر شده در بالا برای آن پیوست محدودیت دسترسی تعیین نماید.

 

جهت پیش گیری از خطای کاربری در هنگام مشاهده پیوست­‌های نامه ارجاع شده در بین کاربران مختلف و وجود احتمال عدم یکسان بودن تعداد پیوست‌­های نامه برای کاربران مختلف، در هنگام مشاهده و تعیین محدودیت دسترسی مشاهده پیوست برای کاربران افزوده شده است.

این موضوع یعنی وجود محدودیت برای مشاهده همه پیوست‎ها برای کاربری جاری (در صورت وجود محدودیت) با نمایش کادر "بر اساس تعیین دسترسی تمامی پیوست­‌ها قابل مشاهده نمی­‌باشد" (مطابق شکل ذیل) نمایش داده خواهد شد.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-3.jpg' attachment='79683' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-1hby7x9' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

سوال: آیا می‌توانم برای پیوست‌های پیش نویس نامه‌ای که در حال ایجاد آن هستم یا پیش نویس نامه‌ای که دریافت کرده‌ام نیز محدودیت تعیین کنم؟

پاسخ: بلی کاملاً مشابه یا روش تشریح شده در بالا برای پیوست‌های مندرج در پیش نویس‌ها نیز می‌تواند تعیین محدودیت دسترسی انجام داد.

 

سوال: چگونه در هنگام ارجاع نامه می‌توانم برای پیوست­‌هایی که به نامه اضافه نموده‌ام دسترسی تعیین کنم؟

پاسخ: برای این کار مشابه تصویر ذیل گزینه "دسترسی به پیوست­‌های نامه" در فرم ارجاع در دسترس کاربر قرار گرفته است (برای مشاهده این گزینه نیز لازم است کاربر دسترسی تعیین محدودیت برای پیوست­‌ها را داشته باشد).

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-4.jpg' attachment='79685' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-1ca4frx' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

با کلیک بر روی این گزینه مشابه تصویر ذیل کاربر ارجاع دهنده می‌تواند دسترسی گیرنده ارجاع بر روی پیوست­‌هایی که به نامه افزوده است را تعیین نماید.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-5.jpg' attachment='79686' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-nn6zwd' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

ب - مدیریت دسترسی نامه‌های مرتبط:

همانگونه که می­دانید کاربران می‌توانند در هنگام ایجاد نامه و یا در هنگام ارجاع نامه‌­هایی که در اختیار دارند برای آن نامه، نامه مرتبط ایجاد نمایند.

سامانه اتوماسیون اداری فراگستر، بنحوی توسعه داده شده است که کاربران دارای دسترسی امکان اینکه برای نامه(های) مرتبطی که خود به نامه جاری مرتبط نموده‌­اند دسترسی تعیین نمایند را در اختیار خواهند داشت. تا در صورت لزوم و صلاحدید آن نامه(های) مرتبط برای همه گیرندگان ارجاع آن نامه (بر اساس شرایط تعیین شده که در ادامه عنوان خواهد شد) قابل دسترس نباشند.

 

سوال: چگونه برای نامه­‌های که در اختیار دارم نامه مرتبطی قرار دهم و برای سایر کاربران جهت دسترسی به آن نامه مرتبط محدویت مشاهده تعیین کنم ؟

پاسخ: برای تعیین دسترسی و محدودیت بر روی نامه‌­های مرتبطی که به نامه جاری اضافه کرده‌­ایم؛ کافیست مشابه روش قبلی نامه را باز و سپس وارد زبانه نامه مرتبط شویم. بعد با زدن دکمه ایجاد نامه مرتبط و باز شدن پنجره اقدام به جستجوی نامه موردنظر که می‌خواهیم به نامه جاری مرتبط نماییم، می‌کنیم (تا اینجای فرآیند تغییری نسبت به قبل ندارد).

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-6.jpg' attachment='79688' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-2yb8ccd' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

شایان ذکر است گزینه "دسترسی" صرفاً برای کاربران دارای مجوز قابل دسترس خواهد بود. با کلیک بر روی این گزینه فرم "دسترسی به نامه مرتبط" در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت. این فرم شامل امکانات ذیل خواهد بود:

  1. تعیین دسترسی از فهرست گیرندگان قبلی

برای آنکه بخواهیم نامه مرتبطی که اضافه می کنیم از فهرست گیرندگان قبلی ارجاع نامه در اختیار همه نباشد، کافیست بر روی دکمه "کلیه گیرندگان قبلی ارجاع" کلیک کرده تا تمامی گیرندگان ارجاع نامه به فهرست ذیل اضافه گردند. سپس از فهرست ایجاد شده مشخص کنیم نامه مرتبط جدید (که جدیداً اضافه کرده­‌ایم) برای کدام یک از گیرندگان ارجاع نامه قابل دسترس نباشند.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-7.jpg' attachment='79689' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-2h5j47x' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

  1. تعیین دسترسی به پیوست فقط در سازمان جاری (کاربر ایجاد کننده پیوست)

در صورتیکه بخواهیم نامه مرتبطی که اضافه می‌کنیم صرفاً در دسترس کاربران سازمان خودمان باشد. (چه کاربرانی که قبلاً ارجاعی از نامه گرفته‌اند و چه کاربرانی که بعداً ارجاعی از آن خواهند داشت) کافیست بر روی دکمه "فقط سازمان جاری" کلیک کرده تا ردیف سازمان جاری به فهرست اضافه گردد. در این صورت نامه مرتبطی که ایجاد نموده‌­ایم در صورت ارجاع نامه به خارج از سازمان جاری، در اختیار کاربران دیگر قرار نخواهد گرفت.

  1. تعیین دسترسی به پیوست فقط در واحد سازمانی جاری (کاربر ایجاد کننده پیوست)

در صورتیکه بخواهیم نامه مرتبطی که اضافه می‌کنیم صرفاً در دسترس کاربران واحد سازمان خودمان باشد. (چه کاربرانی که قبلاً ارجاعی از نامه گرفته اند و چه کاربرانی که بعداً ارجاعی از آن خواهند داشت) کافیست بر روی دکمه "فقط واحد سازمانی جاری" کلیک کرده تا ردیف واحد سازمانی جاری به فهرست اضافه گردد. در این صورت نامه مرتبطی که اضافه نموده­ایم در صورت ارجاع نامه به خارج از واحد سازمان جاری، در اختیار کاربران سایر واحدهای دیگر قرار نخواهد گرفت.

  1. عدم تعیین محدودیت برای دسترسی به پیوست نامه

در صورت که هیچ دسترسی برای نامه مرتبط اضافه شده تعریف نکنیم، عملاً هیچ محدودیتی برای دسترسی به آن تعیین نکرد‌ه‌­ایم. البته هر کاربر (دارای مجوز) می­تواند بعداً نیز به نامه‌ای که در آن نامه مرتبطی اضافه نموده رجوع کند و مشابه روشهای ذکر شده در بالا برای آن نامه مرتبط محدودیت دسترسی تعیین نماید.

 

سوال: آیا می‌توانم برای نامه مرتبط پیش نویس نامه‌ای که در حال ایجاد آن هستم یا پیش نویس نامه‌ای که دریافت کرده‌ام نیز محدودیت تعیین کنم؟

پاسخ: بلی کاملاً مشابه یا روش تشریح شده در بالا برای نامه مرتبط­ های مندرج در پیش نویس ها نیز می‌تواند تعیین محدودیت دسترسی انجام داد.

 

سوال: چگونه در هنگام ارجاع نامه می‌توانم برای نامه مرتبطی که قبلاً به نامه اضافه نموده‌­ام دسترسی تعیین کنم؟

پاسخ: برای این کار مشابه تصویر ذیل گزینه " دسترسی به نامه­‌های مرتبط نامه" در فرم ارجاع در دسترس کاربر قرار گرفته است (برای مشاهده این گزینه نیز لازم است کاربر دسترسی تعیین محدودیت برای نامه­‌های مرتبط را داشته باشد).

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-8.jpg' attachment='79690' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-1z6cxnh' admin_preview_bg=''][/av_image]

با کلیک بر روی این گزینه مشابه تصویر ذیل کاربر ارجاع دهنده می‌تواند دسترسی گیرنده ارجاع بر روی نامه­‌های مرتبطی که به نامه افزوده است را تعیین نماید.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-9.jpg' attachment='79691' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-1mhgw0t' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

ایجاد مجوز کاربری جهت تعیین دسترسی به پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط :

راهبر جهت ارائه دسترسی (مجوز) امکان تعیین محدودیت برای پیوست­‌ها و نامه‌­های مرتبط ، کافیست از بخش مجوزهای عمومی دو مجوزی که در تصویر ذیل مشخص می­باشد را به کاربران مورد نظر ارائه نماید. در این حالت کاربران دارای مجوز امکان استفاده از امکانات عنوان شده در بخش های تعیین دسترسی برای پیوست­‌ها و نامه‌­های مرتبط را در اختیار خواهند داشت.

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-10.jpg' attachment='79692' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='lightbox' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-16vwu8t' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

با اعطای مجوز های بالا کاربر می‌تواند برای پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط به ترتیب شرح داده شده در این سند دسترسی مشاهده تعیین نمایید.

حال اگر در صورت تعیین دسترسی برای پیوست‌‎ها و نامه‌های مرتبط فردی در سازمان در هر حالتی بتواند پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط محدود شده را ببیند کافیست مشابه تصویر ذیل به او دو دسترسی ذیل اعطا شود.

  • مجوز مشاهده فهرست نامه‌های مرتبط در صورت تعیین دسترسی
  • مجوز مشاهده پیوست‌ها در صورت تعیین دسترسی

[av_image src='https://www.faragostar.net/wp-content/uploads/2020/05/47-11.jpg' attachment='79693' attachment_size='full' copyright='' caption='' styling='' align='center' font_size='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' animation='no-animation' hover='' appearance='' link='' target='' id='' custom_class='' av_element_hidden_in_editor='0' av_uid='av-upry65' admin_preview_bg=''][/av_image]

 

منتظر قسمت‌های بعدی آموزش باشید...

 

[av_iconlist position='right' iconlist_styling='' animation='' custom_title_size='18' custom_content_size='' font_color='' custom_title='' custom_content='' color='custom' custom_bg='#f76300' custom_font='#ffffff' custom_border='#f76300' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' av_uid='av-10fh188' custom_class='' admin_preview_bg='']
[av_iconlist_item title='کلیه قسمت‌های آموزشی نسخه جدید اتوماسیون اداری فراگستر' link='post_tag,1262' linktarget='' linkelement='both' icon='ue8c9' font='entypo-fontello' av_uid='av-21zkd4'][/av_iconlist_item][/av_iconlist]

[av_promobox button='yes' label='ثبت درخواست' link='manually,https://www.faragostar.net/automation/version7/' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#e8e8e8' custom_font='#0a0a0a' size='large' label_display='' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' box_color='custom' box_custom_font='#0a0a0a' box_custom_bg='#f2f2f2' box_custom_border='#f76300' av_uid='av-kqitb5' custom_class='' admin_preview_bg='']
اگر می‌خواهید قابلیتهای جدید دبیرخانه اتوماسیون اداری برای شما نیز فعال شود؛ نرم افزار خود را بروزرسانی کنید...
[/av_promobox]


آیا علاقمند به دریافت منظم آموزشهای نسخه جدید اتوماسیون اداری فراگستر هستید؟

با عضویت در کانال تلگرام فراگستر یا خبرنامه ایمیلی ما، این آموزشها را دنبال کنید.

[av_buttonrow alignment='center' button_spacing='5' button_spacing_unit='px' av_uid='av-1pj6wci' custom_class='' admin_preview_bg='']
[av_buttonrow_item label='دریافت آموزشها با عضویت در کانال تلگرام' link='manually,https://t.me/Faragostar' link_target='' size='medium' label_display='' icon_select='yes' icon='ue8b7' font='entypo-fontello' color='blue' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' av_uid='av-10g4lz6']
[av_buttonrow_item label='دریافت آموزشها با عضویت در خبرنامه ایمیلی' link='manually,#footer' link_target='' size='medium' label_display='' icon_select='yes' icon='ue805' font='entypo-fontello' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' av_uid='av-2y746a']
[/av_buttonrow]

 

 

نوشته جدیدترین قابلیتهای اتوماسیون – توسعه امکانات مدیریت پیوست‌ها و نامه‌های مرتبط اولین بار در فراگستر. پدیدار شد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 553

Trending Articles