
اگر چند شاخه ورودی به این درگاه وجود داشته باشد، این درگاه صبر میکند تا همه شاخههای ورودی فعال به آن برسد تا اجازه عبور از درگاه ورودی را به آنها بدهد.
دقت شود که این درگاه فقط منتظر رسیدن کارهای مربوط به شاخههای فعال میماند و پس از رسیدن جریان شاخههای فعال آنها را یکی کرده و اجازه عبور میدهد. درگاه خروجی این Gatewayهم با توجه به شرط شاخههای خروجی یک یا چند یا همه شاخههای خروجی را فعال میکند و به تعداد آن شاخه فعال ایجاد میکند.
به عنوان مثال در شکل زیر اگر جریان فعال ابتدا از Task 5 به درگاه Inclusive برسد، اگر جریان Task 4 هم فعال باشد، منتظر میماند تا این جریان نیز به Gateway برسد. پس از اینکه همه شاخههای فعال رسید، یک یا دو یا هر سه شاخه خروجی بنا به شرط شاخهها فعال میشوند.
امروز به معرفی درگاه Inclusive Gateway پرداختیم. در جلسات بعد به معرفی تعدادی دیگر از این درگاه ها خواهیم پرداخت.
دوستان عزیزی که علاقه مند به دریافت این آموزش ها از طریق گوشی موبایل خود هستید میتوانید از طریق کانال تلگرام آکادمی BPM این آموزش ها را دنبال کنید.
[av_one_full first]
[av_button label='دریافت آموزش ها از کانال تلگرام آکادمی BPM' link='manually,https://telegram.me/bpmacademy' link_target='_blank' size='medium' position='center' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff']
[/av_one_full]
The post درگاه های تصمیم گیری – Inclusive Gateway appeared first on فراگستر.
فراگستر - اتوماسیون اداری | BPMS